Un bărbat condamnat pentru tâlhărie şi furt a scăpat de poliţişti pe aeroportul din Cluj. Dacă îl vedeţi sunaţi la 112

159
Un bărbat condamnat pentru tâlhărie şi furt a scăpat de poliţişti pe aeroportul din Cluj. Dacă îl vedeţi sunaţi la 112 - talhar-1640191605.jpg
Situaţie incredibilă pe aeroportul din Cluj Napoca. Poliţişti de frontieră au reuşit performanța de a-l pierde pe un bărbat condamnat în Marea Britanie la 1 an şi 6 luni de detenție pentru tâlhărie şi furt.


Bărbatul a aterizat pe aeroportul din Cluj cu o cursă din Marea Britanie. Mai exact, acesta a fost înapoiat de autorităţile de acolo pentru ședere ilegală. La control poliţiştii de frontieră au constatat că acesta era căutat la nivel internațional aşa că l-au tras de-o parte cu intenția de a-l duce într-o altă încăpere.

Numai că într-o fracțiune de secundă în care polițistul nu a fost atent, individul s-a făcut nevăzut şi s-a pierdut prin mulțime. Poliţişti au dat alarma, iar pe camerele de supraveghere s-a putut observa cum bărbatul s-a urcat într-un taxi şi a plecat.

Potrivit Antena3.ro în momentul în care taxiul a oprit la culoarea roșie a unui semafor individul a fugit din maşină fără să îşi plătească cursa.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5535 secunde