Un bărbat cu dizabilităţi va merge în Arctica cu un mesaj de la Papa Francisc. Care este motivul

184
Un bărbat cu dizabilităţi va merge în Arctica cu un mesaj de la Papa Francisc. Care este motivul - papa-1639762804.jpg

Articole de la același autor

O sută de kilometri parcurşi în cârje în Arctica! Asta iei dorește sa facă un fost atlet libanez cu paralizie motorie. Acesta va merge în arhipelagul norvegian Svalbard unde va depune o carte a papei Francisc pentru a trage un semnal de alarmă privind încălzirea globală, relatează AFP.


Michael Haddad, care se deplasează cu ajutorul unui exoschelet după un accident care l-a făcut să-şi piardă 75% din funcţiile motorii, va depune cartea într-un buncăr, care adăposteşte cea mai mare rezervă de seminţe din lume.

Cartea scrisă de papa Francisc, "De ce sunteţi fricoşi? Încă nu aveţi credinţă?" reuneşte texte scrise de liderul Bisericii Catolice în timpul primului val de COVID-19, în 2020.

Potrivit Realitatea.net sportivul de anduranţă, de asemenea Ambasador al bunăvoinţei al Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) pentru statele arabe, a anunţat la sfârşitul anului 2019 că va încerca această performanţă pentru a atrage atenţia asupra efectului devastator al schimbărilor climatice. Programat pentru 2020, proiectul a fost amânat din cauza COVID-19 şi reprogramat pentru februarie 2022.

În Svalbard, situat la 1.300 km de Polul Nord, Michael Haddad va depune cartea binecuvântată de papă într-un buncăr ce adăposteşte cea mai mare rezervă de seminţe din lume, menită să garanteze o salvare a principalelor specii cultivate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9854 secunde