Un bărbat cu test COVID pozitiv a încercat să ocolească triajul epidemiologic

263
Un bărbat cu test COVID pozitiv a încercat să ocolească triajul epidemiologic - triaj-1640281844.jpg

Articole de la același autor

Un sucevean vaccinat, dar cu test COVID pozitiv, a ajuns, joi, de la Londra pe Aeroportul Ştefan cel Mare din Suceava şi a încercat să scape de triajul epidemiologic, a informat DSP Suceava. Autoritățile au extins ancheta epidemiologică la 30 de pasageri din avion, care au călătorit în apropierea suceveanului.


Potrivit Realitatea.net suceveanul, în vârstă de 47 de ani, a venit cu avionul de la Londra la Suceava şi a fost depistat infectat cu SARS-CoV-2 de personalul DSP Suceava care făcea triajul epidemiologic al călătorilor.

Bărbatul a încercat să evite trecerea prin triajul epidemiologic, nu a reuşit acest lucru, iar la solicitarea angajaţilor DSP Suceava a prezentat dovada de vaccinare, dar şi testul RT-PCR efectuat înainte de îmbarcare, teste care era pozitiv.


Angajaţii DSP Suceava de la triajul epidemiologic al aeroportului au luat imediat măsura izolării persoanei, au solicitat serviciul de ambulanţă pentru a recolta de urgenţă proba pentru un test PCR şi, de asemenea, trimiterea pentru secvenţiere genomică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1068 secunde