Un bărbat din Brașov este dat dispărut în Masivul Postăvaru. 40 de persoane au fost salvate de pe munte în ultimele 24 de ore

149
Un bărbat din Brașov este dat dispărut în Masivul Postăvaru. 40 de persoane au fost salvate de pe munte în ultimele 24 de ore - salvamont-1639912511.jpg

Articole de la același autor

40 de persoane au fost salvate de pe munte în ultimele 24 de ore. Cele mai multe apeluri au venit de la turiștii din Lupeni, Brașov și Alba, iar în 11 cazuri oamenii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat din Brașov este căutat de salvamontiști în Masivul Postăvaru.


În numai 12 ore, în Poiana Brașov, de exemplu, două persoane au fost date dispărute: un turist care a fost găsit ulterior în camera de hotel, dar și un alt bărbat din Brașov, căutat și la această oră de salvatorii montani. Mai mulți polițiști, jandarmi și salvamontiști încearcă să dea de urma lui.

Potrivit Digi24 Cătălin Petrescu, purtător de cuvânt al Salvamont Poiana Brașov: „S-a primit un apel cu privire la o persoană plecată în pădure. Nu se știu foarte multe nici la acest moment despre locul în care a plecat. A lăsat un bilet în care spunea că merge undeva în pădure. Cei care ne-au anunțat bănuiesc că este undeva în zona noastră, deci în zona Postăvaru.

După primirea apelului au fost alocate resursele de căutare. Au plecat din partea noastră o echipă de 4 salvatori montani, care inițial a căutat în zona Stechil, pentru că se știa că acolo a mai fost găsit o dată. Nu a fost găsit acolo.

Căutările au fost continuate în Masivul Postăvaru, căutându-se în zona Cabanei Postăvaru și mergând spre chilia pustnicului din Postăvaru, unde nici acolo nu a fost găsit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.134 secunde