Un bărbat din China s-a trezit în mod misterios multimilionar de Crăciun, dar numai pentru o zi

195
Un bărbat din China s-a trezit în mod misterios multimilionar de Crăciun, dar numai pentru o zi - milionar-1640704004.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din China a descoperit de Crăciun că a devenit, în mod misterios, peste noapte, milionar, după ce un test de sistem pentru aplicația sa de tranzacții financiare i-a vărsat 15,6 milioane de dolari în cont, transmite Insider.


Bărbatul, identificat doar după numele său de familie – Long, a realizat la ora 14:30 în ziua de Crăciun că activele sale s-au ridicat cu 100 de milioane de renminbi (15,6 milioane de dolari), a relatat postul CCTV Finance.

Potrivit Digi24 Long, care trăiește în provincia de sud-vest Guizhou, a spus că în mod regulat se ocupă de acțiuni, însă până acum a investit doar în jur de 940 de dolari prin aplicația de trading Changjiang Securities E-Stock.

Fericit de întâmplare, Long a trimis capturi de ecran cu portofoliul său către prieteni.


Însă noua sa bogăție de-abia a ținut o zi. La scurt timp după ce a primit banii, întregul sold din cont a dispărut – inclusiv cei 940 de dolari pe care i-a investit.

Serviciul de clienți al Changjiang Securities l-a informat că avuția se datora unui test de sistem care avusese loc în weekend și că banii i-au fost luați din cont. Compania a mai spus că fondurile pe care le investise inițial vor fi returnate în următoarele câteva zile, potrivit CCTV Finance, citat de Insider.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5709 secunde