Un bărbat din Focşani şi-a minţit şeful că mama sa a murit pentru a încasa ajutorul de înmormântare

795
Un bărbat din Focşani şi-a minţit şeful că mama sa a murit pentru a încasa ajutorul de înmormântare - ban7-1670760042.jpg

Articole de la același autor

Un angajat al unei firme din Focşani şi-a minţit patronii că mama sa a murit pentru a încasa ajutorul de înmormântare, potrivit Antena3


 La început, angajatorii au crezut povestea tristă a bărbatului şi i-au oferit acestuia banii de care avea nevoie, dar ulterior au descoperit că acesta înscenase moartea mamei sale, iar femeia era în viaţă.

Când au aflat că bărbatul a minţit, administratorii firmei i-au cerut să îşi dea demisia, mai ales că nu era pentru prima dată când îi minţea. Chiar în documentul adresat firmei la care lucrează, acesta a precizat motivele pentru care a ajuns să fie dat afară.

În trecut, a primit din partea şefilor suma de 1.000 de lei pentru a-şi cumpăra un nou telefon pe motiv că cel vechi se stricase. Doar că acesta şi-a cumpărat un telefon cu 700 de lei, iar restul banilor i-a cheltuit.


Tot în scrisoare, bărbatul a scris că regretă că a minţit, mai ales că şefii l-au ajutat şi au fost "miloşi" cu el, de fiecare dată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3632 secunde