Un bărbat din India și-a ucis soția bogată cu o cobră, după ce nu a reușit să o omoare cu o viperă

200
Un bărbat din India și-a ucis soția bogată cu o cobră, după ce nu a reușit să o omoare cu o viperă - cobra-1634137272.jpg
Un bărbat din India a folosit o cobră și o viperă pentru a-și omorî soția în somn, și a pune mâna pe averea acesteia. El a primit o dublă sentință pe viață într-unul dintre ”cele mai rare cazuri”.


Sooraj Kumar a eliberat o viperă care a mușcat-o pe soția lui. Aceasta a stat în spital aproape două luni, potrivit procurorilor.

Potrivit Antena3.ro, după ce a ieșit din spital, soția și-a petrecut perioada de recuperare la părinții ei. Kumar însă, nu a renunțat la ideea de a scăpa de ea, așa că a adus o cobră și a aruncat-o peste Uthra care dormea. Mușcătura cobrei a omorât-o pe tânără.

Sooraj a fost ulterior arestat.


Se crede că este primul caz din India când o persoană a fost acuzată de crimă pentru că a folosit un șarpe pe post de armă.

Sooraj a fost condamnat pentru că și-a omorât soția, pe Uthra cu o cobră, după ce prima încercare, cu o viperă a dat greș.

A pledat nevinovat, dar poliția a spus că desfășurătorul telefonului arată că a avut contact repetat cu persoane care vând șerpi, și că a urmărit videoclipuri cu șerpi pe internet.

Bărbatul a stat în cameră cu Uthra după ce a mușcat-o cobra, și apoi și-a văzut de rutina obișnuită a doua zi, până când mama soției a alertat poliția.

Uthra făcea parte dintr-o familie influentă, dar soțul ei, un funcționar la bancă, nu era foarte bogat. Părinții tinerei au spus că au devenit suspicioși după ce SOoraj a încercat să pună mâna pe proprietățile ei, la puțin timp după moartea acesteia, potrivit The Daily Mail.


Pagina a fost generata in 0.1878 secunde