Un bărbat din India și-a ucis soția bogată cu o cobră, după ce nu a reușit să o omoare cu o viperă

217
Un bărbat din India și-a ucis soția bogată cu o cobră, după ce nu a reușit să o omoare cu o viperă - cobra-1634137272.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din India a folosit o cobră și o viperă pentru a-și omorî soția în somn, și a pune mâna pe averea acesteia. El a primit o dublă sentință pe viață într-unul dintre ”cele mai rare cazuri”.


Sooraj Kumar a eliberat o viperă care a mușcat-o pe soția lui. Aceasta a stat în spital aproape două luni, potrivit procurorilor.

Potrivit Antena3.ro, după ce a ieșit din spital, soția și-a petrecut perioada de recuperare la părinții ei. Kumar însă, nu a renunțat la ideea de a scăpa de ea, așa că a adus o cobră și a aruncat-o peste Uthra care dormea. Mușcătura cobrei a omorât-o pe tânără.

Sooraj a fost ulterior arestat.


Se crede că este primul caz din India când o persoană a fost acuzată de crimă pentru că a folosit un șarpe pe post de armă.

Sooraj a fost condamnat pentru că și-a omorât soția, pe Uthra cu o cobră, după ce prima încercare, cu o viperă a dat greș.

A pledat nevinovat, dar poliția a spus că desfășurătorul telefonului arată că a avut contact repetat cu persoane care vând șerpi, și că a urmărit videoclipuri cu șerpi pe internet.

Bărbatul a stat în cameră cu Uthra după ce a mușcat-o cobra, și apoi și-a văzut de rutina obișnuită a doua zi, până când mama soției a alertat poliția.

Uthra făcea parte dintr-o familie influentă, dar soțul ei, un funcționar la bancă, nu era foarte bogat. Părinții tinerei au spus că au devenit suspicioși după ce SOoraj a încercat să pună mâna pe proprietățile ei, la puțin timp după moartea acesteia, potrivit The Daily Mail.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3066 secunde