Un bărbat din SUA a fost debarcat din avion pentru că a purtat o pereche de chiloți tanga în loc de mască

215
Un bărbat din SUA a fost debarcat din avion pentru că a purtat o pereche de chiloți tanga în loc de mască - tanga-1639759291.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din SUA a fost dat jos din avion, pe motivul că purta o pereche de chiloți tanga pe post de mască chirurgicală. Bărbatul a mai călătorit cu avionul de 20 de ori cu acest tip de mască improvizată.


Adam Jenne, în vârstă de 38 de ani, a urcat într-un avion United Airlines în Fort Lauderdale (Florida), și a decis să poarte chiloți tanga de damă în locul măștii chirurgicale, informează presa locală. Însoțitorii de bord i-au cerut să poarte masca obișnuită, amenințându-l cu debarcarea.

Potrivit Antena3.ro bărbatul a ales să părăsească avionul în loc să-și încalce principiile, mai ales pentru că, spune el ”compania a declarat în mod constant că avioanele lor sunt cele mai sigure, pentru că reînnoiesc aerul la fiecare 30 de secunde”.

De asemenea, i se părea absurd să i se ceară să poarte o mască în avion, deoarece pasagerii oricum își scot masca pentru a mânca.


Adam a adăugat că din luna iunie 2020 s-a urcat în 20 de avioane purtând acest tip de mască și a fost doar o dată debarcat, în urmă cu trei săptămâni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.58 secunde