Un bărbat executat recent pentru că și-a omorât soția a mărturisit că și-a ucis și cumnata

472
Un bărbat executat recent pentru că și-a omorât soția a mărturisit că și-a ucis și cumnata - barbatucigas-1638972476.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din statul american Mississippi, condamnat la moarte și executat pe 17 noiembrie pentru că în 2010 și-a ucis soția și și-a abuzat sexual fetița de 12 ani, a mărturisit în ultimele sale zile de viață că și-a omorât și cumnata, scrie CNN.

Davis Neal Cox a scris o notă destinată procurorului districtual, în care a indicat locul unde s-ar afla trupul Feliciei Cox, dispărută din iulie 2007, a anunțat marți biroul procurorului. Instituția statului Mississippi care îi reprezintă pe condamnații la moarte a înmânat biletul la biroul procurorului la două zile după ce Davis Cox a fost executat.

Cox a făcut mărturisirea cu puțin timp înainte de a fi executat și a renunțat la confidențialitatea avocat-client după moartea sa, a mai indicat organismul statal: „Domnul Cox a avut remușcări adânci și a vrut să aducă alinare familiei ei”.

Biroul procurorului a arătat că Davis Cox era de mult timp suspectat pentru dispariția cumnatei sale, Felicia Cox. Autoritățile statale au declanșat o operațiune de căutare, încercând să găsească rămășițele femeii dispărute.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6453 secunde