Un cal a fost adus în casă pentru a lua parte la o beție a stăpânului, în Călărași

489
Un cal a fost adus în casă pentru a lua parte la o beție a stăpânului, în Călărași - cal-1636902604.jpg

Articole de la același autor

Imagini halucinante în județul Călărași unde un cal a fost adus de stăpânul său în interiorul casei pentru a lua parte la...o beție. Mai mult, la un moment dat un bărbat încearcă să ia calul în spinare. Deși situația putea să se lase cu victime, din fericire nu au avut de suferit nici stăpânul nici calul.


Un cal a fost filmat într-o casă din județul Călărași în timp ce... lua masa impreuna cu stapanul, la o petrecere. Animalul mușcă dintr-o franzelă și ține copitele pe umărul stăpânului. La un moment dat, bărbatul se dezechilibrează și cade cu tot cu cal peste o masă. Imaginile au ajuns și la polițiști, iar toți petrecăreții s-au ales cu amenzi

Potrivit Realitatea.net, calul apare într-o sufragerie, alături de mai mulţi bărbați care consumă alcool și ascultă muzică de petrecere. La un moment dat, bărbatul se dezechilibrează și cade cu tot cu animal peste o masă.


După apariția imaginilor pe rețelele sociale, poliţiştii s-au autosesizat și au identificat petrecăreții. Este vorba de opt bărbaţi din comuna Nana din județul Călărași. Aceștia s-au ales cu amenzi în valoare de 21.500 de lei pentru organizarea de evenimente în pandemie și rele tratamente asupra animalelor. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Chestionar pentru beție
Pagina a fost generata in 0.4541 secunde