Un cerșetor în scaun cu rotile s-a ridicat și a umblat bine-mersi, înainte de a urca într-o mașină

805
Un cerșetor în scaun cu rotile s-a ridicat și a umblat bine-mersi, înainte de a urca într-o mașină - cersetor-1674574475.jpg

Articole de la același autor

Imagini incredibile la Brașov! Un bărbat aflat în scaun cu rotile, care a cerșit timp de câteva ore în centrul orașului, a fost surprins în timp ce se ridică în picioare ca și cum n-ar avea nicio problemă de sănătate și fumează o țigară în timp ce face câțiva pași, după care se urcă pe bancheta din spate a unei mașini. În imaginile care au devenit virale pe internet apar și doi bărbați. Unul dintre ei se află la volanul mașinii cu care urmează să se deplaseze bărbatul, iar un altul strânge scaunul cu rotile din care tocmai s-a ridicat acesta și îl bagă în portbagaj, potrivit Realitatea


Filmarea a fost făcută publică de un polițist.

"Tre’ să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program.

Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere: „Mâna întinsă nu primește ajutor”, a scris acesta în textul care însoțește imaginile postate pe Facebook.


După cum era de așteptat, postarea a strâns sute de Like-uri și de comentarii, care mai de care mai diverse.

"Da" burta aia ce e, nu e handicap?! Oameni răi!", spune un internaut, în vreme ce altul face următoarea remarcă: "Aleluia, trimite filmarea aceasta la încă 10 persoane și alt invalid se va ridica din scaunul său cu rotile ca prin minune!"

"Mai rămânea să se așeze și la volan", a comentat, de asemenea, cineva. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3717 secunde