Un cetățean „model”. S-a urcat beat pe motocicletă, deși nu are permis pentru nicio categorie

180
Un cetățean „model”. S-a urcat beat pe motocicletă, deși nu are permis pentru nicio categorie - motocicleta1-1642349789.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din Suceava și-a pierdut vremea la „câteva păhărele”, după care a prins curaj să se urce pe motocicletă, deși nu are permis de conducere. Pentru că pe două roți e mai greu să te ții, decât pe două picioare, temerarul s-a răsturnat cu motorul în șanț.


„Un bărbat a condus motociclul pe DN 17, jud. Suceava, din direcţia localitate Stroieşti spre localitate Ilişeşti a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului, autoaccidentându-se.

Potrivit Realitatea.net motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, i s-au recoltat mostre biologice de sânge, necesare pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, la secţia U.P.U. a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou" Suceava, după ce şi-a dat consimţământul în acest sens.

În urma verificărilor evidenţelor existente în bazele de date privind conducătorul auto implicat, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3693 secunde