Un copil a murit după ce doctorii au greșit diagnosticul. I-au spus că are glezna luxată

8528
Un copil a murit după ce doctorii au greșit diagnosticul. I-au spus că are glezna luxată - spital-1565020563.jpg

Articole recomandate

Un copil de 3 ani din Scoția a murit din cauza unei forme incurabile de cancer, după ce doctorii au spus că e vorba doar de o gleznă luxată.


Logan Maclean începuse să șchiopăteze, însă doctorii au spus familiei că are doar o gleznă luxată. La puțin timp, Logan nu mai avea putere să-și folosească una dintre mâini și, în urma unui control amănunțit, s-a descoperit că băiatul suferea de tumoră severă pe creier, potrivit Daily Mail.


După moartea lui, părinții și rudele lui Logan au criticat sistemul medical.


,,Doctorul ne-a spus că el credea la acel moment că are glezna luxată, doar pentru că mergea ciudat. După al treilea control, doctorii au văzut că Logan nu are putere în una dintre mâini, ajungând la concluzia că este o problemă neurologică", a spus bunica băiatului.


După aflarea diagnosticului corect, Logan a făcut radioterapie din 2016 până în 2017, însă, din păcate, fără rezultat.


La câteva săptămâni după ce și-a serbat ziua, copilul a murit.


În urma celor întâmplate, familia lui Logan a început o petiție online pentru îmbunătățirea investigațiilor medicale și de descoperire a acestei boli, strângând peste 40.000 de semnături până în acest moment. Mama băiatului își propune să strângă cele 100.000 de semnături, pentru ca această problemă să fie dezbătută în parlament.


Sursa: Daily Mail




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8732 secunde