Un criminal condamnat la moarte a supraviețuit injecției letale!

498
Un criminal condamnat la moarte a supraviețuit injecției letale! - criminal-1669989217.jpg

Articole de la același autor

Situație incredibilă în statul american Alabama. Un criminal condamnat la moarte pentru trei crime extrem de violente urmează să fie executat prin intermediul unei noi metode neexperimentate până acum, după ce a supraviețuit injecției letale,potrivit Realitatea


Tentativa eșuată de executare a criminalului a fost expusă de către echipa de avocați a acestuia, care a depus chiar și o plângere, susținând că bărbatul ar fi suferit "chinuri psihice și fizice", relatează Daily Star.

"Miller a putut simți cum venele îi erau împinse în interiorul corpului de ace. Avea greață, era dezorientat, confuz și se temea dacă urma să fie ucis... sângele curgea din unele dintre rănile sale", au spus avocații criminalului.


Aceștia au căzut de acord cu statul Alabama ca deținutul condamnat la moarte să nu mai fie supus unei alte injecții letale, având în vedere eșecul primei tentative de acest fel, astfel că acesta va fi ucis printr-o nouă metodă.

Vorbim despre o metodă neexperimentată până acum cu hipoxie cu azot gazos mortal pentru care nu există până în prezent un protocol în ceea ce privește utilizarea sa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1758 secunde