Un criminal umblă liber de aproape o săptămână, în Suceava

250
Un criminal umblă liber de aproape o săptămână, în Suceava - cutit-1637086828.jpg

Articole de la același autor

Un criminal circulă liber de aproape o săptămână, după ce polițiștii și procurorii suceveni care instrumentează dosarul nu au reușit să-l identifice. Ucigașul a măcelărit un bătrân și apoi i-a lăsat cuțitul înfipt în ochi.


Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din localitatea Petia, județul Suceava, a fost găsit mort de un vecin, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce în ultimele zile nu mai fusese văzut. Criminalul îi tăiase gâtul în mai multe locuri, iar înainte să plece, îi înfipsese cuțitul în ochi și îl lăsase acolo.

Potrivit Realitatea.net, Judiciariștii IPJ Suceava au demarat o anchetă sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și au încercat să creioneze un cerc de suspecți, mai ales că din cercetări ar fi reieșit că anturajul bărbatului de 63 de ani era unul destul de redus.


Singurele probe pe care acesta le-ar fi lăsat în urma sa, ar fi chiar arma crimei, pe care autoritățile au expertizat-o deja din punct de vedere criminalistic.

În același timp, judiciariștii Serviciului de Investigații Criminale au făcut cercetări la locul crimei două zile la rând, vineri și sâmbătă.

Conform monitorulsv.ro, bărbatul ucis locuia singur pentru că familia acestuia s-a mutat la Constanța de mai multă vreme. Acesta nu avea ocupație, trăia mai mult din ajutorul pe care îl primea de la primărie ori de la vecini și avea o casă sărăcăcioasă. Acesta a fi fost văzută ultima oară în viață joi, 11 noiembrie, când a plecat, spre casă, de la un bar din sat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.6876 secunde