Un fost viceministru grec suspectat de evaziune fiscală, găsit spânzurat la Volos

215
Un fost viceministru grec suspectat  de evaziune fiscală, găsit spânzurat la Volos - atena-1349477867.jpg
Un fost membru al guvernului grec, al cărui nume figura pe o listă cu oameni politici suspectați de evaziune fiscală, a fost găsit spânzurat, a anunțat poliția. 


Trupul neînsuflețit al lui Leonidas Tzanis, un avocat în vârstă de 57 de ani care a fost viceministru de Interne în urmă cu aproximativ zece ani, a fost descoperit la domiciliul său din orașul Volos.

"El a fost găsit spânzurat în subsolul casei de soția sa, care a alertat serviciul de ambulanță, acesta din urmă chemând poliția", a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Ministrul de Finanțe Yannis Stournaras a anunțat, în septembrie, că a fost deschisă o anchetă cu privire la 30 de cazuri referitoare la averi și declarații fiscale ale unor poli-ticieni, responsabili locali și alți înalți funcționari.

Ancheta vizează "combaterea corupției la toate nivelurile puterii", a explicat ministrul într-un comunicat.

Presa elenă publicase anterior o listă cu 36 de nume, printre care figurau foști miniștri, doi foști primari, parlamentari și alți responsabili.

Cele mai multe dintre aceste persoane au negat public orice implicare în aceste cazuri și au amenințat cu plângeri în justiție. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Actual : BCE menține dobânda  de referință  la 0,75%
Pagina a fost generata in 0.3675 secunde