Un mare lanț de magazine din România face angajări, în 22 de orașe

620
Un mare lanț de magazine din România face angajări, în 22 de orașe - locuride-1669311531.jpg

Articole de la același autor

Un celebru lanț de magazine din România se extinde și face angajări. În nu mai puțin de 22 de orașe din țară au fost scoase posturi la concurs, RomâniaTV


Angajatorul german, cu multiple puncte de lucru în țară, oferă joburi în orașele: Baia Mare, Balotești, Bacău, Brașov, București, Buzău, Caracal, Cluj-Napoca, Constanța, Gheorgheni, Joița, Pitești, Reșița, Roșiorii de Vede, Satu Mare, Sebeș, Sibiu, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea și Turnu Măgurele.

Sunt disponibile următoarele posturi: director de magazin, asistent vânzări, asistent logistică, manager logistică. Există poziții deschise pentru program de patru ore (part-time), dar și opt ore (full-time).


Ce oferă Deichmann angajaților

Pe lângă salariu, angajații Deichmann vor primi bonuri de masă, perechi de pantofi cadou, dar și vouchere cadou, respectiv bonusuri în funcție de performanță.

Mai mult, pentru posturile de conducere se oferă și primă de deplasare, abonament medical la o rețea de clinici private, echipament de lucru ce presupune trei perechi de încălțăminte pe an, posibilitatea de a călători în diverse urașe (transport, cazare, diurnă asigurate de angajator), program și cursuri de dezvoltare profesională și personală.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4077 secunde