Un mire din Botoșani n-a avut voie să meargă la propria nuntă pentru că a fost testat pozitiv cu COVID în ziua evenimentului

180
Un mire din Botoșani n-a avut voie să meargă la propria nuntă pentru că a fost testat pozitiv cu COVID în ziua evenimentului - mire-1634828507.jpg

Articole de la același autor

Situație neobișnuită la Botoșani, unde un mire n-a avut voie să meargă la propria nuntă, care a avut loc weekendul trecut, pentru că a fost testat pozitiv cu COVID chiar în ziua evenimentului. Pentru că era prea târziu și petrecerea nu mai putea fi amânată, aceasta a avut loc doar cu participarea miresei.


Directorul DSP Botoșani a confirmat întâmplarea pentru Monitorul de Botoșani. „Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci, ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a declarat medicul Monica Adăscăliţei.

Potrivit Digi24, nunta celor doi tineri era programată de mai mult timp la un restaurant cunoscut din Botoșani. Pentru că cei doi miri nu erau vaccinați și cu toate că în Botoşani petrecerile se organizează în prezent doar cu persoane vaccinate, organizatorii nunţii respective au decis să le ceară mirilor teste PCR făcute cu cel mult 72 de ore înainte de eveniment.

Sâmbătă, cu doar câteva ore înainte de nuntă, cei doi au primit rezultatele: mireasa, negativ și mirele, pozitiv.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8417 secunde