Un Moș Crăciun inedit a jefuit o bancă în Colorado

167
Un Moș Crăciun inedit a jefuit o bancă în Colorado - 1-1577264496.jpg

Articole recomandate

Un american cu barbă albă a fost reținut, suspectat că a jefuit o bancă din Colorado și a aruncat banii furați în aer în timp ce le ura trecătorilor "Crăciun fericit!", transmite Agerpres.

David Wayne Oliver, în vârstă de 65 de ani, a fost arestat la o cafenea Starbucks din apropiere Academy Bank din Colorado, pe care a jefuit-o luni după-amiază.

Poliția a informat că suspectul a "amenințat că va folosi arma" și a părăsit banca cu teancuri de bancnote a căror sumă totală nu a fost dezvăluită.

Un purtător de cuvânt al poliției nu a putut fi contactat imediat pentru comentarii, dar postul de televiziune din Colorado Springs, KKTV a informat că, potrivit martorului ocular Dion Pascale, David Wayne Oliver a ieșit din bancă și a aruncat banii "peste tot".

"A început să arunce bani dintr-o pungă" strigând "Crăciun fericit!", a declarat Pascale pentru postul de televiziune local.

Martorul a spus că trecătorii au ridicat o parte din bani și i-au returnat băncii, în timp ce Oliver s-a îndreptat spre Starbucks, unde a luat loc, aparent în așteptarea sosirii polițiștilor care să îl aresteze.

Denver Post a citat informații din partea poliției, conform cărora "mii de dolari" nu au fost încă recuperați, adăugând că nu există indicii conform cărora Oliver a folosit o armă în timpul jafului. Suspectul se află în prezent într-o închisoare din El Paso și urmează să apară joi în fața judecătorului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4098 secunde