Un nou muzeu al selfie-urilor, inaugurat recent la Stockholm

224
Un nou muzeu al selfie-urilor, inaugurat recent la Stockholm - muzeuselfie-1649268151.jpg

Articole de la același autor

Cel mai nou dintre muzeele autoproclamate ale selfie-urilor, ce ar putea fi considerate o reflectare a anilor 2020 sau a unei generaţii narcisiste, şi-a deschis porţile în oraşul Stockholm pentru a oferi un fundal colorat utilizatorilor de Instagram şi de TikTok, informează AFP.

Prezentat ca o experienţă interactivă pentru reţelele de socializare, „Youseum”, din capitala suedeză, nu are opere de artă agăţate pe pereţi, iar tariful de intrare (aproximativ 29 de euro) este mai apropiat de cel al unui parc de distracţii.

Vizitatorii se plimbă prin săli în culori vii, cu decoruri excentrice, care le oferă un fundal inedit pentru fotografiile destinate reţelelor de socializare.

„Aici puteţi face fotografii cool sau să creaţi conţinut cool pentru pagina de Instagram sau Facebook, iar dacă aveţi cont de TikTok, vă aflaţi în locul perfect”, a explicat Sofia Makiniemi, unul dintre curatorii muzeului.

În spatele ei, se află sala emoji, plină de mingi albastre şi galbene reprezentând simpaticele emoticoane care simbolizează zâmbete.

În zecile de camere tematice, vizitatorii se pot scufunda în role de spumă multicolore într-o sală care evocă regiunea franceză Coasta de Azur, pot să-şi facă cea mai frumoasă fotografie plasându-se sub tuburi cu neon sau să se aşeze pe un balansoar roz gigantic pentru următoarea poză de profil.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Decembrie 2015
Stire din Actual : Explozie puternică într-un restaurant!
Pagina a fost generata in 0.7076 secunde