Un nou trend periculos este tot mai popular pe TikTok. Provocarea ce vă poate afecta sănătatea

607
Un nou trend periculos este tot mai popular pe TikTok. Provocarea ce vă poate afecta sănătatea - tiktok-1666876657.jpg

Articole de la același autor

Încă o idee periculoasă se răspândește pe platforma de socializare TikTok: lipirea buzelor cu o bandă adezivă pe timp de noapte. Specialiștii atrag atenția că practică este extrem de periculoasă, potrivit Gândul


„Dacă aveți apnee în somn de tip obstructiv, da, acest lucru poate fi foarte periculos”, a spus specialistul în somnologie, dr. Raj Dasgupta, profesor asociat de medicină clinică la Keck School of Medicine de la Universitatea din California de Sud.

Apneea on somn de tip obstructiv este una dintre cele mai frecvente și periculoase tulburări de somn: se estimează că peste 1 miliard de oameni cu vârsta cuprinsă între 30 și 69 de ani suferă de această afecțiune, potrivit unui studiu publicat în 2019 în revista Lancet Respiratory Medicine. Sunt alte câteva milioane de persoane nediagnosticate, spun experții.


„Există dovezi limitate cu privire la beneficiile aplicării unei benzi adezive peste gură și aș fi foarte atent – ​​și chiar aș vorbi cu medicul înainte de a încerca acest lucru”, a adăugat Dasgupta, citat de CNN.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Septembrie 2022
Stire din Tehnologie : TikTok a picat în toată lumea!
Pagina a fost generata in 0.3401 secunde