UN NOU TREND, PROMOVAT DE O SECTĂ RELIGIOASĂ, FACE RAVAGII! Oameni înfometaţi, "pentru a-l vedea pe Iisus"

511
UN NOU TREND, PROMOVAT DE O SECTĂ RELIGIOASĂ, FACE RAVAGII! Oameni înfometaţi,

Articole de la același autor

Experți criminaliști și detectivi de la Omucideri transportă cadavrele unor presupuși membri ai unui cult, care credeau că vor ajunge în Rai dacă mor de foame, după ce rămășițele lor au fost exhumate din morminte din pădurea Shakahola din comitatul Kilifi, Kenya, la 22 aprilie 2023.


Liderul sectei le-ar fi spus adepților să se înfometeze pentru a se „întâlni cu Iisus”.


„Astăzi am exhumat încă 26 de cadavre, ceea ce face ca numărul total de cadavre din acel loc să ajungă la 47”, a declarat șeful serviciului de investigații criminale din Malindi, în estul Kenyei, Charles Kamau.


El a precizat că se continuă căutările nu doar pentru cadavre, ci și pentru supraviețuitori ai cultului. Poliția și-a lansat operațiunea după ce primele cadavre au fost descoperite săptămâna trecută.


Mormintele au fost descoperite în pădurea Shakahola, unde 15 membri ai „Bisericii Internaționale Vestea Bună” au fost salvați săptămâna trecută.

Predicatorul Paul Mackenzie Nthenge se află în arest, în așteptarea procesului. Se crede că unul dintre morminte conține cadavrele a cinci membri ai aceleiași familii - trei copii și părinții acestora. Mackenzie a negat faptele de care este acuzat, dar i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune. El insistă că și-a închis biserica în 2019. Acesta este acuzat că le-a spus adepților să se înfometeze pentru a-l „întâlni pe Iisus”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8192 secunde