Un obiect misterios va lovi pământul, peste câteva zile. Ce spun oamenii de știință

180
1
Un obiect misterios va lovi pământul, peste câteva zile. Ce spun oamenii de știință - 2253606492129b93388eeh-1446041849.jpg

Articole recomandate

Un obiect spațial neidentificat se va prăbuși pe Pământ sau se va dezintegra în atmosfera terestră în 13 noiembrie, la aproximativ 56 de kilometri sud de Sri Lanka. Oamenii de știință nu știu deocamdată despre ce obiect este vorba, relatează marți 7sur7.be. 


Obiectul zburător neidentificat de 2 metri lungime și orbitând de multă vreme în jurul Terrei va intra în contact cu atmosfera la data menționată, iar cercetătorii nu știu originea exactă a obiectului botezat WT1190F.

Revista Nature avansează totuși mai multe ipoteze. Ar putea fi un etaj al unei rachete sau un panou abandonat în cursul unei recente misiuni lunare. Ar putea avea și câteva decenii, datând din perioada misiunilor Apollo.


Numeroase resturi gravitează în jurul Terrei, dar acum ar fi prima oară când unul dintre ele va intra în atmosferă. Cu toate acestea, oamenii de știință sunt convinși că acest fenomen nu va pune în pericol omenirea.


Comentează știrea

legiunea
29 octombrie 2015
adevar

raspunsul e clar,... Campul gravitational al pamantului cedeaza si suntem in pericol daca asta se va intampla

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0473 secunde