Un papagal Ara cu pieptul galben și 30 de flamingo roz, vedetele de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş

163
Un papagal Ara cu pieptul galben și 30 de flamingo roz, vedetele de la Grădina Zoologică din Târgu Mureş - flamingo-1635947412.jpg

Articole de la același autor

Grădina Zoologică din Târgu Mureş e mult mai colorată de câteva zile, după ce au fost aduşi 30 de flamingo roz şi un papagal Ara cu pieptul galben. Vizitatorii curioşi trebuie să intre în Pavilionul Tropical şi în cel al Păsărilor de Apă pentru a vedea noii "chiriaşi"


Deşi au fost aduse dintr-o ţară vecină, păsările sunt într-o perioadă de aclimatizare.

Totuşi, curioşii le pot vedea încă de acum. Papagalul Ara e stăpân pe pavilionul tropical.

Potrivit Antena3.ro, oameni din toată ţara au venit să vadă noile păsări de la Zoo Târgu Mureş. Toată lumea s-a oprit să îşi facă poze cu flamingo.


"În istoria Grădinii Zoologice este prima dată când am adus flamingo. În 2011 când a fost terminată construirea acestui pavilion, acest compartiment a fost special gândit pentru flamingo.Anul acesta am şi reusit. Suntem mandri că avem în colecția noastră 30 de păsări", a spus Andras Kopacz, director adjunct Grădina Zoologică dinTârgu Mureș.

Grădina Zoologică din Târgu Mureș funcţionează de mai bine de jumătate de secol şi se întinde pe o suprafață de 40 de hectare.

Aici sunt 500 de animale din 120 de specii. Cinci sute de mii de oameni vin, anual, să le vadă.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4302 secunde