X

Un patron de videochat a câştigat peste 11 milioane de dolari, dar nu a plătit nicio taxă

219
Un patron de videochat a câştigat peste 11 milioane de dolari, dar nu a plătit nicio taxă - chatjp-1658507479.jpg
Un patron de videochat, care deţinea studiouri în zone centrale ale Capitalei, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului General pentru evaziune fiscală, prejudiciul în acest caz fiind de aproape 2 milioane de euro, potrivit Digi24


În perioada ianuarie 2010 - martie 2015, bărbatul a coordonat activităţi de tip videochat desfăşurate de mai multe persoane de sex feminin în beneficiul său, în mai multe imobile din Bucureşti, situate la Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Crângaşi, Piaţa Obor, Piaţa Iancului, Calea Moşilor şi Piaţa Romană. A câștigat din videochat 10.491.761 de dolari şi 1.200.416 de euro, bani care au ajuns conturile lui de la bănci din România, Ungaria şi Bulgaria, relatează Agerpres.

Veniturile nu au fost declarate organelor fiscale, iar patronul nu a plătit impozite pe banii câștigați din videochat. Prejudiciul cauzat bugetului de stat ajunge la 8.664.209 lei.

În cauză au fost dispuse măsuri asigurătorii asupra mai multor conturi bancare şi asupra mai multor bunuri mobile şi imobile, spun procurorii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4942 secunde