Un polițist pasionat de păcănele este anchetat după ce a câștigat o avere din jocurile de noroc

248
Un polițist pasionat de păcănele este anchetat după ce a câștigat o avere din jocurile de noroc - pacanele-1669217438.jpg

Articole de la același autor

Un polițist de la Brigada de Combatere a Criminalității Alba, pasionat de păcănele, este cercetat după ce a reușit să câștige o avere din jocurile de noroc. Bărbatul este anchetat pentru fals în acte pentru că nu și-a trecut în declarația de avere câștigurile norocoase, potrivit RomâniaTV


Un polițist de la Brigada de Combatere a Criminalității Alba, pasionat de păcănele, este cercetat după ce a reușit să câștige o avere din jocurile de noroc. Bărbatul este anchetat pentru fals în acte pentru că nu și-a trecut în declarația de avere câștigurile norocoase.


Potrivit anchetatorilor, bărbatul a reușit să obțină din jocurile de noroc, suma de 53.000 de lei, pe care nu s-a sinchisit să o treacă în declarația sa de avere crezând că o să scape basma curată.

Cu toate acestea, Agenția Națională de Integritate a sesizat procurorii în acest caz, iar omul legii, care are mai mult noroc la păcănele decât în viața de zi cu zi, este cerectat pentru fals în declarații.


În urma controalelor efectuate de Agenţia Naţională de Integritate din Alba Iulia a ieșit la iveală faptul că şase persoane cu statut de funcţionar public nu şi-au declarat veniturile dobândite în perioada în care exercitau această funcţie, printre ei se află și poliţistul din cadrul BCCO Alba Iulia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.389 secunde