Un pompier din Petroșani şi-a cerut iubita de soţie într-o nacelă de intervenţie, la 35 de metri înălţime

256
Un pompier din Petroșani şi-a cerut iubita de soţie într-o nacelă de intervenţie, la 35 de metri înălţime - pompier-1632935134.jpg
Un pompier militar de la Detaşamentul din Petroşani şi-a cerut iubita de soţie în nacela autoscării cu care se intervine la incendii.


 Potrivit Antena3.ro, evenimentul s-a petrecut la 35 de metri înălţime,


"Cerere în căsătorie la înălţime, la propriu şi la figurat, pusă la cale de un pompier petroşănean", a fost mesajul publicat de ISU Hunedoara, pe pagina de Facebook.

"Sergentul major Andrei Calimandruc a îngenuncheat şi a oferit inelul alesei inimii sale în nacela autoscării de intervenţie, din cadrul Detaşamentului Petroşani, ridicată la 35 de metri înălţime.

"Andrei şi Andreea au decis să-şi unească destinele după şapte ani de când s-au întâlnit, martori la cererea inedită în căsătorie fiind colegii pompierului petroşănean, care au rămas, totuşi, cu picioarele pe pământ.


Andreea şi Andrei să aveţi parte de o viaţă frumoasă împreună şi să vă menţineţi aspiraţiile mereu la înălţime! ISU Hunedoara vă urează Casă de piatră!", au fost urările transmise celor doi îndrăgostiţi de către colegii pompieri.", se arată în mesaj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1195 secunde