Un preot a povestit pe TikTok că a fost în Iad, după ce a suferit un infarct: "Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris"

286
Un preot a povestit pe TikTok că a fost în Iad, după ce a suferit un infarct:
Un preot a povestit că a fost în iad, după ce a suferit un infarct în anul 2016. Clipul video postat pe TikTok a devenit viral şi a fost apreciat de aproape 500.000 de oameni, potrivit Antena3


Gerald Johnson, un preot din Michigan, a povestit pe Tik Tok că a murit și a ajuns în iad în 2016, după un atac de cord.


"Acolo se cântă Umbrella de la Rihanna și Don't Worry Be Happy de la Bobby McFerrin, dar nu în versiuni originale, ci cântate de demoni într-un mod atroce. Iadul chiar e atât de rău pe cât îți imaginezi. Nu l-aș dori nici celui mai mare dușman al meu", a povestit preotul.

Videoclipul de pe Tik Tok care a depășit jumătate de milion de like-uri în doar câteva ore îl arată pe preot în prim-plan în timp ce explică cu lux de amănunte cum a fost trecerea la iad și ce a simțit în momentul desprinderii de dimensiunea pământească.


"Spiritul meu a părăsit corpul fizic și am crezut că mă duc sus (în Rai). Am crezut că am făcut atât de mult bine în timpul vieții și că am ajutat atât de mulți oameni, încât ajung în Rai, și, totuși, am coborât în iad. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris", a spus preotul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2435 secunde