Un preot crede că icoana care plânge într-o biserică a prevestit razboiul: ”Știam, dar nu am vrut să sperii oamenii”

313
Un preot crede că icoana care plânge într-o biserică a prevestit razboiul: ”Știam, dar nu am vrut să sperii oamenii” - icoana-1647525047.jpg

Articole de la același autor

Au trecut mai bine de 100 de zile de când lăcrimează o Icoană a Mântuitorului Iisus Hristos din biserica cu Hramul "Învierea Domnului" din Cluj.


De atunci mii de credincioși merg sa vada minunea si sa se roage. Preotul bisericii susține că a știut că fenomenul are legătură cu războiul din Ucraina.

Potrivit Antena3.ro icoana a lacrimat pt prima data in 3 decembrie, iar preotul susține că a intuit inca de atunci ca va fi ceva de rau si s-a gandit in mod special la un război. Nu a avut curajul să spună ceea ce credea pentru a nu crea panică.

Nicolae Dura, preotul bisericii "Învierea Domnului", spune ca a știut de atunci ca acest semn prevestește un război, însă nu a vrut sa ii sperie pe oameni.


Până acum au lacrimat icoane cu Sfinți sau Maica Domnului, însă nu și cu Mântuitorul, iar acest lucru prevestește ceva rău, iar faptul că icoana lăcrimează însemnă că oamenii s-au îndepărtat de Dumnezeu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3142 secunde