Un primar din Vaslui ameninţă guvernul cu o răscoală: „Vă vom aştepta cu furcile, coasele şi securile!'

375
Un primar din Vaslui ameninţă guvernul cu o răscoală: „Vă vom aştepta cu furcile, coasele şi securile!' - vaslui-1631808049.jpg

Articole de la același autor

Edilul din comuna vasluiană Şuletea a transmis un mesaj tranșant autorităţilor în caz că vor face presiuni asupra localnicilor în ceea ce privește vaccinarea: „Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile", spune primarul care este gata să pornească o răscoală.


Potrivit Antena3.ro, Ciprian Tamaș primarul comunei Şuletea din județul Vaslui a transmis prin pagina sa de socializare că dacă autoritățile îi vor forța pe oameni să se vaccineze va porni o răscoală. 


„Nu m-am vaccinat și nici nu mă voi vaccina! Dar sunt surprins că am prieteni care au fost vaccinați prin lunile martie-aprilie-mai al acestui an și acum au fost diagnosticați cu covid! Concluzia?? Voi, cei care ne tot stresați să ne vaccinăm, sunteți cei mai mari dușmani ai neamului românesc!

„Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci”


Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile!!!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.561 secunde