Un registrator de la un centru de vaccinare, cercetat penal dupa ce ar fi eliberat adeverințe false

194
Un registrator de la un centru de vaccinare, cercetat penal dupa ce ar fi eliberat adeverințe false - vaccin19-1631882309.jpg

Articole recomandate

Un registrator de la un centru de vaccinare din Slobozia este cercetat penal după ce ar fi eliberat adeverinţe false pe numele a şase persoane, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa.


"La data 1 septembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi abuz în serviciu de către un bărbat din Slobozia, în calitatea sa de registrator în cadrul unui Centru de Vaccinare din municipiul Slobozia. În urma verificărilor efectuate a reieşit că la un centru de vaccinare din municipiul Slobozia există şase persoane care sunt înregistrate în aplicaţia RENV, însă nu au fost identificate formulare completate de către acestea şi, de asemenea, nu figurează în registrul de vaccinare al centrului", se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.


Potrivit Agerpres, cercetările în acest caz sunt efectuate în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8925 secunde