Un român s-a descălțat și a început să se spele pe picioare într-o fântână istorică din Roma. Cât l-a costat gestul

214
Un român s-a descălțat și a început să se spele pe picioare într-o fântână istorică din Roma. Cât l-a costat gestul - roma-1668779085.jpg

Articole de la același autor

Un român de 44 de ani s-a ales cu o amendă usturătoare, după ce s-a descălțat și a început să se spele pe picioare într-o fântână istorică din Roma. Totul, sub privirile indignate a zeci de turiști și localnici aflați în trecere prin zonă, potrivit Realitatea


Bărbatul român a fost surprins spălându-și picioarele în plină zi în fântâna „Naiadi”, situată în Piazza della Repubblica, sub privirile cetățenilor și turiștilor revoltați la asemenea scenă, relatează Corriere della Citta.

După ce și-a scos pantofii și șosetele, a intrat cu picioarele în apa fântânii arteziene considerată monument arhitectural ca și cum ar fi fost cel mai natural gest și a început să se spele pe picioare ca în baia proprie.


Aflată în centrul orașului, în apropiere de Gara centrală Termini și de Via Nazionale, zona este plină de patrule ale Poliției Locale, dar în cazul de față au fost carabinierii care, aflați în tranzit, l-au observat pe bărbatul care se spăla în apa fântânii arteziene.

Românul nu a provocat pagube monumentului, dar conform regulamentului a fost amendat cu 500 de euro pentru interdicția de a intra în apa fântânilor istorice.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4973 secunde