Un seism cu magnitudinea 6,1 a fost înregistrat în largul insulei indoneziene Sumatra

50
Un seism cu magnitudinea 6,1 a fost înregistrat în largul insulei indoneziene Sumatra - cutremurindonezia-1661775590.jpg

Articole de la același autor

Un cutremur cu magnitudinea 6,1 s-a produs în largul coastelor vestice ale insulei indoneziene Sumatra, fiind al treilea seism produs în această zonă de luni dimineaţa, a anunţat Agenţia de meteorologie şi geofizică din Indonezia (BMKG), relatează Reuters.


Agenţia BMKG a înregistrat seismul produs la mică adâncime în largul insulelor Mentawai, situate la circa 150 km de coasta de vest a Sumatrei, cu puţin timp înainte de ora 10:30, şi a precizat că nu a fost lansată o alertă de tsunami.

Agenţia anunţase anterior o magnitudine de 6,4, care însă a fost revizuită la 6,1, a declarat un purtător de cuvânt al BMKG.

Trei seisme consecutive au lovit zona cu o intensitate în creştere de la primele ore ale zilei de luni.


Cutremurul cu magnitudinea 6,1 a fost resimţit puternic timp de câteva secunde de locuitorii din insulele Mentawai, în capitala Padang şi în zona muntoasă din jurul oraşului Bukittinggi, a anunţat agenţia într-un comunicat, precizând că nu au fost raportate victime, însă s-au produs pagube minore la clădirile de pe insula Siberut.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5661 secunde