Un senator PSD a venit cu sapa în Parlament pentru a-l ironiza pe Klaus Iohannis, după ce președintele a recomandat golful

154
Un senator PSD a venit cu sapa în Parlament pentru a-l ironiza pe Klaus Iohannis, după ce președintele a recomandat golful - golf-1632323262.jpg
Senatorul PSD Călin Matieș a venit cu sapa în Parlament pentru a-l ironiza pe Klaus Iohannis, după ce preşedintele i-a îndemnat pe români să practice golful, "un sport care nu este deloc exclusivist".


„Vreau să vă prezint noua crosă, driver, este de distanță, pentru că va trece mult timp până ne vom reveni din situația economică și politică în care ne-au adus Klaus și Cîțu. Poziția este cam aceeași. Aplecat puțin în față ca la sapă, și la golf.”, a declarat senatorul PSD în plenul Parlamentului.


Potrivit Antena3.ro, discursul senatorului PSD este o reacție la îndemnul lui Klaus Iohannis către români de a practica golful, un sport care, consideră președintele, se poate practica la orice vârstă și oferă multe satisfacții.


„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi.

Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a declarat președintele la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf "Paul Tomiţă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6563 secunde