Un șofer al unei companii de ridesharing, bătut de trei clienți cărora le-a cerut să poarte mască

153
Un șofer al unei companii de ridesharing, bătut de trei clienți cărora le-a cerut să poarte mască - politie-1643644829.jpg
Un șofer al unei companii de ridesharing din Iași a trecut prin momente de groază. Bărbatul a fost bătut de trei clienți după ce a refuzat cursa pe motiv că aceștia nu purtau masca de protecție.


Potrivit Realitatea.net șoferul în vârstă de 33 de ani a trăit coșmarul vieții lui în momentul în care cei trei bărbați au urcat în mașină. Acesta a fost întâi agresat verbal pentru că nu l-a lăsat pe unul dintre ei să urce pe scaunul din față. Clienții nu purtau mască de protecție și, după ce li s-a atras atenția, au devenit din ce în ce mai agresivi. Șoferul a fost nevoit să scoată cheile din contact și să refuze cursa.

Ulterior, șoferul a coborât din mașină, moment în care cei trei bărbați l-au alergat și l-au luat la bătaie. Întreaga scenă a fost filmată cu ajutorul camerelor de supraveghere montate pe stradă. Victima a povestit că a sunat de 3 ori la 112, însă un echipaj de poliție a venit abia după 30 de minute de la apel.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2306 secunde