Preşedinta Comisiei Europene, Von der Layen:

„Uniunea Europeană nu va accepta niciodată ca Rusia să îi ameninţe securitatea”

513
3
„Uniunea Europeană nu va accepta niciodată ca Rusia să îi ameninţe securitatea” - 1-1678263120.jpg

Articole recomandate

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a avertizat că Europa nu va accepta niciodată ca Rusia să îi ameninţe securitatea, într-un discurs în faţa Parlamentului canadian vizând consolidarea sprijinului pentru Ucraina, transmite agenţia AFP, consultată de Agerpres.

„Nu vom accepta niciodată ca o putere militară cu vise de imperiu să îşi treacă tancurile peste o frontieră internaţională”, a declarat Ursula von der Leyen. „Uniunea Europeană nu va accepta niciodată această ameninţare la adresa securităţii europene şi a însăşi temeliei comunităţii noastre internaţionale”, a adăugat ea.

Preşedinta Comisiei Europene a solicitat „sprijin militar şi economic neclintit” pentru Ucraina, îndemnând în acelaşi timp Rusia „să plătească pentru crima sa de agresiune”, după ce a propus, în noiembrie, instituirea unui tribunal special.

Ursula von der Leyen le-a salutat şi pe femeile ucrainene angajate în luptă, cărora li s-a interzis să lupte înainte de război, dar „nu le-a păsat şi au început să se înroleze în armată”. „Nu este doar un război în Ucraina. Este, de asemenea, un război împotriva drepturilor omului şi este un război împotriva drepturilor femeilor”, a spus ea în aplauzele parlamentarilor canadieni, invocând acuzaţiile ONU, potrivit cărora „Rusia foloseşte violurile şi violenţa sexuală ca parte a strategiei sale militare în Ucraina”. „Ucrainencele contra-atacă”, a adăugat preşedinta Comisiei Europene.

Anterior, în timpul unei vizite la o bază militară, Ursula von der Leyen şi prim-ministrul canadian Justin Trudeau s-au angajat să livreze generatoare Ucrainei, care se confruntă cu întreruperi serioase de curent din cauza atacurilor repetate asupra reţelei electrice.

Premierul Justin Trudeau a anunţat prelungirea până în octombrie a misiunii de instruire de către Canada a inginerilor militari ucraineni în Polonia, care urma să se încheie în curând, precum şi desfăşurarea de formatori medicali.

XXX

Polonia va livra Ucrainei, în cursul acestei săptămâni, zece dintre tancurile sale de luptă Leopard, a anunţat, la Varşovia, ministrul polonez al apărării, Mariusz Blaszczak. Acesta a adăugat că Polonia va instala un centru de mentenanţă pentru tancurile utilizate în Ucraina.

„Suntem gata să inaugurăm un centru de mentenanţă în Polonia ce va repara şi va asigura întreţinerea de tancuri Leopard livrate Ucrainei”, a explicat Blaszczak. 

Comentează știrea

Tot Ei
8 martie 2023
Numai ei

Napoleon si Hitler?!!!??

Ewiak Ryszard
10 martie 2023
Unde mergem?

Unde mergem? Biblia spune: "Şi [regele nordului = Rusia începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea (Daniel 11:27)] se va întoarce în ţara lui cu multe bunuri [1945], iar inima lui va fi împotriva legământului sfânt [ostilitate față de creștini]. El va acţiona [mare activitate în arena internaţională] şi se va întoarce în ţara lui [dezintegrarea Pactului de la Varșovia și a Uniunii Sovietice. Un militar rus s-au întors în ţara lor]. La timpul fixat se va întoarce [aceasta semnifica sfarsitul lumii unipolare. Rusia își va recăpăta influența pe care a pierdut-o după prăbușirea URSS. Înseamnă, de asemenea, acțiunea militară și marea depresiune, dezintegrare UE și a NATO. Multe țări din fostul bloc estic se vor întoarce la o alianță militară cu Rusia]. Şi va intra la sud [detonatorul va fi conflictul etnic (Matei 24:7)], dar nu va fi ca înainte și mai târziu [aceste războaie proxy de mai devreme și de mai târziu nu vor duce direct la un război nuclear. Acest război va începe doar după revenirea "regelui nordului"]" (Daniel 11:28,29). Și numai atunci va fi intervenția directă a SUA și război nuclear la nivel mondial (Daniel 11:30a). Cartea Apocalipsei avertizează: "Şi a ieşit alt cal, de culoarea focului. Celui ce stătea pe el i s-a dat voie să ia pacea de pe pământ, pentru ca oamenii să se înjunghie unii pe alţii. Şi i s-a dat o sabie puternică" (6:4). Ce înseamnă această sabie? Iisus explică: "Lucruri terifiante [φοβητρα] atât cât şi [τε και] extraordinare (legat de fenomene neobișnuite) [σημεια] din [απ] cer [ουρανου] puternice [μεγαλα] vor fi [εσται]" (Luca 21:11). Unele manuscrise antice conțin cuvintele: "και χειμωνες" - "și geruri" (o numim azi "iarna nucleară"), iar în Marcu 13:8: "και ταραχαι" - "și dezordini" (lipsa ordinii publice). Vor fi de asemenea cutremure semnificative pe lungimea și lățimea din regiuni (cauzate de armele nucleare), lipsuri de alimente şi epidemii. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor nasterii (Matei 24:8).

Basescu
11 martie 2023
Ursula von der Leyen

Ursulica Tu esti cea mai mare Hoata in frunte Europei.Si noi romani avem tot mari hotii reprezentanti.Va potriviti cu toti,nu faceti nimica pentru cetateni Europeni,numai la furat si manipult ganditi si voi.Nenorocitilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4458 secunde