Uniunea Europeană suspendă temporar sancțiuni economice impuse Iranului

191
2
Uniunea Europeană suspendă temporar sancțiuni economice impuse Iranului - uniuneeuropeana-1390232021.jpg

Articole recomandate

Uniunea Europeană a suspendat, timp de șase luni, o serie de sancțiuni economice impuse Iranului, după ce regimul de la Teheran a sistat activități nucleare sensibile, în conformitate cu acordul încheiat cu marile puteri, transmite Mediafax.ro.
"Consiliul a suspendat unele sancțiuni ale UE impuse Iranului", se arată într-un comunicat oficial.
Organizația Iraniană pentru Energie Atomică (OIEA) a anunțat luni dimineață suspendarea activităților de purificare a uraniului la nivelul de 20%. Măsura a fost confirmată de Agenția Internațională pentru Energie Atomică (AIEA).
Prin Acordul de la Geneva, Iranul s-a angajat - în schimbul unei relaxări a anumitor sancțiuni internaționale - să limiteze, în următoarele șase luni, îmbogățirea uraniului la nivelul de 20% la uzinele nucleare de la Natanz și Fordo, precum și la reactorul de apă grea de la Arak.
Iranul este suspectat de Occident că încearcă să fabrice arme atomice sub paravanul unui program nuclear civil. Regimul islamist de la Teheran neagă acuzațiile.



Comentează știrea

hermes chocolate
19 mai 2014
hermes chocolate

hermes hotel marmaris website Stiri Actual : Uniunea Europeană suspendă temporar sancțiuni economice impuse Iranului | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes chocolate http://www.severins.dk/policies-an-actual-hermes-chocolate-birkin-handbags.asp

MBT Kipimo Shoes
29 mai 2014
MBT Kipimo Shoes

stockists of mbt shoes uk Stiri Actual : Uniunea Europeană suspendă temporar sancțiuni economice impuse Iranului | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Kipimo Shoes http://www.islamicentre.org/discount-mbt-shoes/mbt-shoes-outlet-hong-kong.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5427 secunde