Unul din trei germani dorește ca Angela Merkel să demisioneze din cauza crizei refugiaților

94
1
Unul din trei germani dorește ca Angela Merkel să demisioneze din cauza crizei refugiaților - angelamerkel-1444754110.jpg

Articole recomandate

Unul din trei germani (33%) dorește demisia cancelarului Angela Merkel din cauza politicii sale privind migrația, potrivit unui sondaj publicat marți de Focus Online, relatează Agerpres.ro.



Cu toate acestea, mai mult de jumătate (52%) dintre persoanele chestionate de institutul de sondare a opiniei publice Insa nu doresc ca Angela Merkel să demisioneze. 15% nu au dorit să-și prezinte poziția în legătură cu această chestiune.

Sondajul a fost realizat în rândul a 2.191 de persoane în perioada 9-12 octombrie.

Proporția persoanelor în favoarea demisiei șefei guvernului german a fost deosebit de mare printre susținătorii partidului eurosceptic de dreapta Alternativa pentru Germania (86%), formațiunii liberale FDP (39%) și celei de stânga Die Linke (38%).

Ideea a avut mai puțini susținători în rândul alegătorilor partidelor la guvernare Uniunea Creștin-Democrată (CDU) și Uniunea Creștin-Socială (CSU)—14%, ai partenerului de coaliție Partidul Social Democrat — 30% și ai Verzilor — 20%.

Circa 77% dintre susținătorii CDU/CSU se opun ideii privind demisia cancelarului Angela Merkel. 



Comentează știrea

ismail/ brussel
14 octombrie 2015
prostia se aduna iar iei se bucura .

Stau si ma antreb dece tarile arabe nu iau primit precum dubai quatar tunisia marok bar din contra ei vor sa ridica moschei mai multe an europa ca religia sa fie mare ok bravo dar antrebarea este ca europa na gandit dece ai primim nu neajung bani mai trebuie sa cerem de la O.N.U. Sunt multe de vorbit sunt interese politice pe primul loc e america schimbarea omeniri !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9528 secunde