Unul dintre cei mai bogaţi români, căsătorie pe „lux şi opulenţă” pe o plajă din Maldive

437
1
Unul dintre cei mai bogaţi români, căsătorie pe „lux şi opulenţă” pe o plajă din Maldive - nunta-1673541694.jpg
Marius Morra și Adriana s-au cunoscut în primul an de pandemie și au început să vorbească inițial pe Facebook. În primele trei luni de relație cei doi au făcut naveta București – Sibiu unde Adriana locuia și lucra, potrivit RomâniaTV


Marius Morra, cofondatorul celei mai mari platforme de exchange criptomonede din România, a planificat câteva luni cererea în căsătorie, care s-a produs într-un decor romantic la Paris.


Prima dată, Marius a călătorit în iulie 2022 cu inelul până în Zakynthos, însă nu a găsit niciun loc și moment potrivite pentru o astfel de cerere. Două luni mai târziu, inelul a fost împachetat și în bagajul pentru un city break în capitala Franței, acolo unde și-a cerut iubita de soție. Marius Morra s-a căsătorit cu Adriana, zilele trecute, în Maldive.


„În septembrie 2022 am plecat într-o scurtă vacanță la Paris și nu mai știam cum să ascund inelul, că nu aveam multe lucruri, ca să nu îl găsească. În plus, îmi doream ca momentul special să aibă loc în Turnul Eiffel și am avut ceva peripeții la intrare, cu controlul de securitate. Speram să nu fiu deconspirat. Însă am ajuns cu bine sus, unde am găsit un loc foarte potrivit și când ea era cu spatele, admirând panorama, am dat cuiva telefonul să filmeze. M-am așezat într-un genunchi, cu inelul în mână, și după ce a zis Da și ne-am îmbrățișat, de fericire și de emoție am realizat că încă nu îi pusesem inelul pe deget. A fost amuzant la final, mai ales când a aflat și toată povestea”, a mai povestit Marius Morra.

Marius Morra a vrut să se asigure că momentul cererii în căsătorie va fi unul pe care atât el, cât și soția lui îl vor ține minte toată viața. Dacă în privința inelului totul a decurs foarte repede și, cu ajutorul unei prietene, l-a găsit pe cel „perfect, simplu, elegant și frumos”, momentul cererii a fost îndelung planificat, cu câteva luni înainte, și cu mult mai multe emoții.Comentează știrea

Misa bela
12 ianuarie
De rahat

Si casatoria unde e, Isabel?! Tu esti retardata rau, de ce nu incerci sa te lasi, poate ti-ar face bine la nucusoara aia de-ti tine loc de creier ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.239 secunde