Unul dintre cei mai cunoscuți antivacciniști din Italia a murit din cauza COVID-19

227
Unul dintre cei mai cunoscuți antivacciniști din Italia a murit din cauza COVID-19 - ptc4mczoptq0mczoyxnoptfhmwjhyze0-1644044087.jpg
Un cunoscut nutriționist italian, care se afla în fruntea campaniei antivaccinare și care susținea tratarea bolii cu suplimente și vitamine, a murit din cauza COVID-19, relatează presa italiană, scrie digi24.ro

Franco Trinca, biolog și nutriționist, un punct de referință al campaniei împotriva vaccinării în Italia, a murit vineri, după două săptămâni de spitalizare, relatează La Repubblica.

Potrivit Visione TV, Trinca era internat în spitalul din Perugia de aproximativ două săptămâni, din cauza unei pneumonii bilaterale cauzate de COVID. Avea 70 de ani.

Activitatea sa a fost în atenția presei italiene pentru poziția sa critică față de vaccinuri. A fost invitat frecvent la emisiuni de televiziune unde și-a prezentat opiniile cu privire la COVID, vaccinuri și îngrijirea la domiciliu.

Trinca a fost un susținător al utilizării pastilelor pe bază de vitamina C pentru tratarea pacienților cu COVID, potrivit Mediafax. Conform open.online, la o emisiune de televiziune difuzată în septembrie 2021, el a declarat că nu s-a vaccinat deoarece „simțea” că are un sistem imunitar bun.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8168 secunde