UPDATE / ATENTAT SINUCIGAȘ LA ISTANBUL

197
UPDATE / ATENTAT SINUCIGAȘ LA ISTANBUL - atentat1465x390-1458381697.jpg

Articole recomandate

UPDATE 12.08 Un atac sinucigaș s-a produs sâmbătă în centrul Istanbulului, provocând moartea a cel puțin patru persoane și rănirea altor 20, a declarat guvernatorul Istanbulului, Vasip Sahin, citat de AFP și Reuters.

Din cei 20 de răniți, trei ar fi în stare gravă, a precizat Vasip Sahin. Conform agenției de presă Dogan printre răniți s-ar afla trei cetățeni israelieni.

Guvernatorul a dat asigurări că zvonurile despre alte atacuri în Istanbul sunt false și că în prezent este investigat atacul de pe bulevardul Istiklal.

Marea arteră comercială și pietonală Istiklal din cel mai mare oraș din Turcia este frecventată zilnic de zeci de persoane.

Inițial, media turce au anunțat că două persoane, printre care și atacatorul sinucigaș, au murit în atentat, iar alte șapte au fost rănite.

Zona atacului a fost izolată complet de poliție este survolată de mai multe elicoptere, în timp ce la fața locului au fost deplasate echipe de geniști.

UPDATE ORA 11.35
Un atac sinucigaș s-a produs sâmbătă pe marea arteră pietonală și comercială Istiklal din partea europeană a Istanbulului, provocând moartea a cel puțin două persoane și rănirea altor șapte, informează media turce, citate de AFP și Reuters.

Zona frecventată de mii de persoane zilnic este survolată de mai multe elicoptere, în timp ce la fața locului au fost deplasate echipe de geniști.

Potrivit CNN Turk, în urma exploziei, care ar fi fost provocată de un atac sinucigaș, au murit două persoane și alte șapte au fost rănite. Potrivit AFP, unul din cei doi morți ar fi atentatorul.



ORA 11.18 Turcia: Explozie pe o arteră pietonală din Istanbul


O explozie s-a produs sâmbătă pe marea arteră pietonală Istiklal, în partea europeană a Istanbulului, informează media turce, citate de AFP și Reuters.

Nu se știe ce a provocat explozia, dar la fața locului au fost trimise ambulanțe. Potrivit agenției Dogan, ar exista mai mulți răniți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0156 secunde