Update. DIN NOU! Ce s-a întâmplat cu un avion al companiei Turkish Airlines

206
Update. DIN NOU! Ce s-a întâmplat cu un avion al companiei Turkish Airlines - turkishairlinesboeing737-1427889853.jpg

Articole recomandate

 UPDATE - La bordul aeronavei a fost găsit un bagaj neînsoțit, a anunțat o purtătoare de cuvânt a companiei aeriene, relatează Reuters.


Avionul, ce efectua zborul TK1759, transporta spre Lisabona 170 de pasageri și șapte membri ai echipajului, a precizat reprezentanta Turkish Airlines, sub rezerva anonimatului. Toți pasagerii au fost preluați de un alt avion pentru a-și continua călătoria spre Lisabona, scrie Agerpres.


Un avion al companiei Turkish Airlines cu destinația Lisabona a fost redirecționat, azi, spre Istanbul din motive încă neclare, relatează Reuters.


Este pentru a treia oară într-o săptămână când un avion al companiei Turkish Airlines este nevoit să-și schimbe parcursul de zbor. Luni, un avion al Turkish Airlines ce efectua un zbor Istanbul — Sao Paulo a declarat stare de urgență și a aterizat la Casablanca. Serviciul de presă al Turkish Airlines a precizat că la toaletă a fost găsit un text care anunța prezența unei bombe în avion. În cele din urmă, avionul a aterizat fără probleme la Casablanca.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5565 secunde