UPDATE. Sute de oameni evacuaţi din mall, după ce mai multe persoane au fost înjunghiate

234
UPDATE. Sute de oameni evacuaţi din mall, după ce mai multe persoane au fost înjunghiate - newspresscollagefety3qofo1712991-1712993977.jpg

Articole de la același autor

UPDATE. Un bărbat a fost împuşcat într-un mall din Sydney după ce mai multe persoane au fost înjunghiate, a anunţat poliţia din oraş, relatează Reuters şi AFP.

xxx
Sute de persoane au fost evacuate sâmbătă dintr-un centru comercial din Sydney după ce mai multe persoane au fost înjunghiate, relatează site-ul de ştiri news.com.au, preluat de Reuters.


O operaţiune a poliţiei este în curs la un mall aglomerat din apropiere de plaja Bondi după un atac cu armă albă de sâmbătă după-amiază, potrivit site-ului de ştiri.


Doi martori au declarat pentru Reuters că au auzit împuşcături. Unul dintre martori a spus că a văzut o femeie care zăcea la pământ înainte de a fugi să se adăpostească într-un magazin de bijuterii.


Poliţia din statul New South Wales a anunţat că o operaţiune este în curs şi a menţionat că serviciile de urgenţă au fost chemate la faţa locului după ce au fost anunţate mai multe înjunghieri. De asemenea, a recomandat populaţiei să evite zona.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.783 secunde