Video UPDATE. TRAGEDIE DE PROPORȚII! 10 MORȚI și mai mulți răniți după o EXPLOZIE LA METROU

1870
4

Articole recomandate

UPDATE: Putin a fost informat cu privire la această situație, a relatat RIA, care citează un purtător de cuvânt al Kremlinului.


Liderul de la Kremlin a declarat apoi că autoritățile iau în calcul toate pistele privind explozia de la metroul din Sankt Petersburg, inclusiv pe cea a unui atac terorist, relatează Russia Today.


Președintele rus, care se află într-o suburbie din Sankt Petersburg pentru o întâlnire cu Aleksandr Lukașenko, a discutat despre acest subiect și cu șeful FSB, potrivit agenției Interfax.

El a transmis condoleanțe familiilor victimelor și a cerut autorităților să facă tot ce este posibil pentru a veni în ajurotul răniților.

UPDATE: Comunicatul societății care administrează metroul din orașul rusesc a fost sec. "Un obiect neidentificat a explodat într-un tren. În acest moment are loc evacuarea din stații. Există mai multe persoane rănite".


UPDATE: Potrivit agenției Tass, cel puțin 10 oameni au murit. Trei stații de metrou sunt închise în aceste momente. 


O explozie s-a produs în metroul din Sankt-Petersburg și s-a soldat cu victime, a informat luni portalul Life News, citat de Reuters. Numărul victimelor nu este precizat.


Life News a publicat o fotografie cu ușa unei garnituri de metrou care a fost distrusă de explozie și o altă fotografie cu persoane rănite care sunt întinse pe peron.


Comentează știrea

izet
3 aprilie 2017
Si ce dacă teroriștii sunt musulmani???

Lăsați musulmanii în pace, islamul este religia pacii.

Numarul 4
3 aprilie 2017
@Izet

Cand o sa se arunce in aer crestinii sau budistii si o sa omoare oamenii nevinovati sa ne anunti, pana atunci realitatea te contrazice.

Ion
3 aprilie 2017
IRA, ETA

Erau si ei musulmani,nu? Intrebarea este pt @Izet.

Numarul 4
3 aprilie 2017
...continuare

"Cand o sa se arunce in aer crestinii sau budistii si o sa omoare oamenii nevinovati " ...din motive religioase evident.

Răspuns la: @Izet
Adăugat de : Numarul 4, 3 aprilie 2017
Cand o sa se arunce in aer crestinii sau budistii si o sa omoare oamenii nevinovati sa ne anunti, pana atunci realitatea te contrazice.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0699 secunde