Ursula von der Leyen va lipsi de la discursul lui Macron din plenul PE

222
Ursula von der Leyen va lipsi de la discursul lui Macron din plenul PE - ursula-1642513647.jpg

Articole de la același autor

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi-a anulat deplasarea la Strasbourg, la Parlamentul European (PE), unde Emmanuel Macron urmează să susţină miercuri un discurs despre priorităţile preşedinţiei franceze a UE, după ce a fost declarată caz-contact la COVID-19.

„Şoferul meu a fost testat pozitiv (la coronavirus). Din nefericire, trebuie să-mi anulez participarea la plenara Parlamentului European de la Strasbourg, care are loc până joi”, a anunţat pe Twitter Ursula von der Leyen, potrivit AFP, citată de Agerpres.

„Mă întorc la Bruxelles”, a precizat şefa Executivului european, care urma să participe luni după-amiază la un omagiu în hemiciclu dedicat italianului David Sassoli, care a murit săptămâna trecută, cu puţin timp înainte de încheierea mandatului său de preşedinte al Parlamentului.

În cadrul actualei sesiuni, eurodeputaţii vor trece la alegerea succesorului lui Sassoli, un scrutin programat de câteva luni şi în care este favorită malteza conservatoare Roberta Metsola, în pofida reticenţelor provocate de poziţiile sale antiavort.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5157 secunde