Văduvele soldaților ruși, apel ciudat către Vladimir Putin: mobilizare pe scară largă și închiderea granițelor Rusiei

653
Văduvele soldaților ruși, apel ciudat către Vladimir Putin: mobilizare pe scară largă și închiderea granițelor Rusiei - untitled-1672819167.jpg

Articole de la același autor

Un grup patriotic mai puţin cunoscut, care sprijină văduvele soldaţilor ruşi, i-a cerut lui Vladimir Putin să ordone o mobilizare pe scară largă a milioane de oameni şi să închidă graniţele pentru a asigura victoria în Ucraina, relatează Reuters.


"Îi cerem preşedintelui nostru, Vladimir Vladimirovici Putin, să permită armatei ruse să efectueze o mobilizare pe scară largă", a declarat grupul "Văduvele soldaţilor din Rusia" într-o postare pe Telegram. "Îi cerem preşedintelui nostru, comandantul nostru suprem, să interzică plecarea din Rusia a bărbaţilor de vârstă militară. Şi avem tot dreptul moral să facem acest lucru: soţii noştri au murit protejându-i pe aceşti bărbaţi, dar cine ne va proteja pe noi dacă ei fug?" - mai spune grupul acestor femei, informează News.ro.


O reprezentantă a grupului de văduve a declarat pentru Reuters că toţi bărbaţii ruşi apţi de muncă ar trebui să fie mobilizaţi pentru a apăra patria. "Războiul care se apropie va necesita resurse complet diferite: umane, psihologice, economice", a declarat ea pentru Reuters. "Protejarea Patriei este o datorie", a adăugat femeia.


Kremlinul nu a răspuns deocamdată la o solicitare Reuters de a comenta cu privire la apelul grupului de văduve. Putin declara luna trecută că nu este nevoie de o mobilizare suplimentară, scrie stiripesurse.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5671 secunde