Val de furie! Nicole Kidman a fost scutită de carantină în Hong Kong

312
Val de furie! Nicole Kidman a fost scutită de carantină în Hong Kong - nicolekidman-1629464660.jpg

Articole de la același autor

Nicole Kidman a stârnit furia locuitorilor din Hong Kong, după ce a fost văzută pe stradă la cumpărături, la doar două zile de la sosire. Ea ar fi fost scutită de carantină ca să poată participa la filmările unui serial, deși restricțiile în Hong Kong sunt unele dintre cele mai dure.

Actrița australiană a ajuns în urmă cu două zile în regiunea autonomă și a fost văzută prin oraș, la cumpărături. Potrivit legii însă, rezidenții care se întorc în Hong Kong din țări cu risc mare de infectare trebuie să stea în carantină până la trei săptămâni, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați. Australia, de unde a zburat Kidman, este clasificată ca țară cu risc mediu, cerința de carantină fiind de cel puțin șapte zile pentru cei care sunt vaccinați.

Nu au fost făcute comentarii oficiale cu privire la o posibilă scutire de carantină a actriței, dar Biroul de Comerț și Dezvoltare Economică din Hong Kong a transmis joi o declarație ca răspuns la întrebări referitoare la personalul cinematografic din străinătate și la carantină, în care a explicat că se renunță la restricțiile pentru a desfășura o activitate profesională desemnată, scrie BBC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3589 secunde