Vânzarea de bilete pentru turneul cântăreţei Taylor Swift în SUA, anulată

135
Vânzarea de bilete pentru turneul cântăreţei Taylor Swift în SUA, anulată - taylorswift-1668786199.jpg

Articole de la același autor

Vânzarea biletelor pentru turneul cântăreţei Taylor Swift în SUA a fost anulată după pre-vânzări marcate de o aşteptare interminabilă şi de numeroase probleme, a anunţat site-ul de specialitate Ticketmaster, potrivit AFP.

„Din cauza unei cereri deosebit de mari şi a unui stoc insuficient de bilete rămase pentru a satisface această cerere”, vânzarea care trebuia să aibă loc vineri a fost anulată, a scris compania pe Twitter.


„Nu am absolut nicio o idee despre ce este de făcut acum”, s-a plâns AFP Cody Rhodes, de 23 de ani, al cărui văr obţinuse un cod de pre-vânzare săptămâna aceasta, dar care, în pofida unei aşteptări de cinci ore, nu reuşise să obţină biletul.

„Au spus că anulează, nu că amână, aşa că mă întreb dacă mai au bilete de vânzare”, a adăugat Rhodes, care nu este sigur că îşi poate permite să cumpere un bilet la revânzare, în condiţiile în care acestea pot ajunge să se vândă cu mii de dolari.

Ticketmaster nu a răspuns imediat la solicitările AFP de a comenta situaţia. Compania a explicat că a vândut 2 milioane de bilete pentru vedeta pop marţi, în timpul pre-vânzărilor, un record pentru un artist

într-o singură zi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9159 secunde