Vastă rețea de pedofilie, desființată. Sute de arestări în întreaga lume

92
1

Articole recomandate

Poliția canadiană a anunțat că a desființat o vastă rețea de pedofilie care a dus la arestarea a 348 de persoane în întreaga lume. În cadrul unei anchete lansate în 2010, poliția a arestat un rezident al orașului Toronto în mai, prezentat ca fiind liderul rețelei și acuzat că a răspândit conținut cu caracter pedofil. 

În urma anchetei care s-a desfășurat în 50 de state, 348 de persoane au fost arestate în întreaga lume și 346 de victime minore au fost "scoase din exploatarea sexuală", conform unui comunicat al poliției din Toronto.

Anchetat pentru 11 capete de acuzare, canadianul în vârstă de 42 de ani avea un website pe care vindea și difuza fotografii și filme în care adulți întrețineau acte sexuale cu copii. Anchetatorii au confiscat și un volum important de fișiere din calculatoarele societății suspectului cu un total de 45 de teraocteți (terabytes). Cifra de afaceri a acestei societăți era de peste patru milioane de dolari.

Majoritatea filmelor erau produse în România și Ucraina, a declarat Joanna Beaven-Desjardins, inspector de poliție în Toronto. 

Comentează știrea

roshul
31 martie 2015
sacul cu bani

dau si procurorul simona rusu si pe clovnul din dosar pe numele andrei cristian ce a aruncat termo pe gaze case si vile in aer . avand in vedre ca in 2010 monir ma injurat - de nu te omor eu pe tine ! in 2008 eram urmarit penal de prourorul simona rusu ( era on ? ) si fiind singur la big berceni peste gard de cladirea big berceni seara pe o banca beeam bere , paznicul solid si inalt cu parul alb de la cladirea big bereni sa bagat sub un copac si intretinea sex anal cu un copil boschetar pe niste cartoane si dintr-o data fiind mai la distantzah - iaute-l pe ala il **** in *** . intr-o camasa albah dupa aceea sa intors pe scaun sa joace table sah ce jucau ei acolo intrah si monir iliutzah din blocul 31 de la parter paza deschidea usile pentru anumite persoane : sa se serveascah . in 2010 doua tiganci la impinge tava - mai tarziu o sa racesti la ouah . dau si un doctor de pe chi. generala un rezident noiembrie 2013 - un boschetar . anul 2009 gheghe marius nicolae altuia de la pazah - ne'a fane cheamah paza . farah sa ma facah sa rhad pentru anul 2008 . multi pe pedofilie .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3543 secunde