Veste bună pentru fanii "Game of Thrones"

135
1
Veste bună pentru fanii

Articole recomandate

Serialul "Game of Thrones" va continua cu cel puțin încă trei sezoane, a confirmat Michael Lombardo, directorul departamentului de programe de la HBO.


Lombardo a declarat că își dorește ca serialul să continue și după sezonul al optulea și nu a exclus posibilitatea de a produce în viitor un alt serial derivat.


"Există subiecte mari, care ar putea fi povestite într-un prequel", a declarat Lombardo, precizând că totul depinde de David Benioff și Dan Weiss, directorii de creație ai serialului.


Bazat pe seria de cărți "A Song of Ice and Fire" ("Cântec de gheață și foc"), scrise de George R.R. Martin, serialul "Game of Thrones" și-a încheiat al cincilea sezon în iunie.


Filmările la cel de-al 6-lea sezon au început în Irlanda de Nord, la Belfast, și vor continua în locații naturale din Spania, respectiv în orașele Girona și Peníscola.








Comentează știrea

adi
31 iulie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4257 secunde